NeoStrata

neostrataNeoStrata on tieteellisesti todistettu, kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja. NeoStratan perustajat, tohtorit van Scott ja Yu ovat kansanvälisesti tunnustettuja kosmeettisen dermatologian uranuurtajia. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen glykolihappokuorinnan. Juuri he löysivät AHA- ja PHA-happojen nuorentavan voiman. Keksintö mullisti ihonhoidon – ja varsinkin ikääntyvän ihon hoidon. Nyt myös  Retinol-kuorinta. 

NeoStratalla on erivahvuisia kuorintoja, joista valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukainen hoito. Hoidon aikana ihon pintakerrokselle levitetään korkeapitoista glykolihappoa. Sen annetaan vaikuttaa ihotyypistä riippuen muutamia minuutteja, jonka jälkeen se neutralisoidaan ja iholle laitetaan viilentävä ja rauhoittava naamio. Retinol-kuorinnassa aine levitetään iholle ja asiakas pesee aineen pois 3-8 tunnin jälkeen. Iho hilseilee ja kuoriutuu noin viikon ajan. Hoitoja annetaan sarjana 4-8 viikon väliajoin jonka jälkeen voit ylläpitää hienoja tuloksia käymällä kuorinnassa noin joka toinen kuukausi.  Myös ongelmaton iho tarvitsee tehokasta kuorintaa. Se ylläpitää ihon terveyttä ja ehkäisee ongelmia. Positiiviset vaikutukset on todistettu tieteellisesti.

NeoStratan kuorintahoito stimuloi solujen uudistumista, parantaa ihon laatua ja raikastaa ihoa. Se tekee ihosta sileämmän, terveemmän ja kiinteämmän. Iho saa runsaasti kosteutta ja pigmentaatio on tasaisempi.

NeoStratan ammattitasoinen kuorintakäsittely:

  • vähemmän pintajuonteita ja ryppyjä
  • sileämpi ihon rakenne
  • epätasaisen pigmentaation tasoittuminen
  • antaa iholle uutta hehkua
  • vahvistaa ihoa

Kaikki ihot hyötyvät ammattimaisesta kuorinnasta hoitolassa.  Ihosi on raikas ja uudistunut.   Anna kauneutesi tulla esiin!

 

www.neostrata.fi