NeoStrata

neostrataNeoStrata on tieteellisesti todistettu, kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja. NeoStrata-erikoiskuorinnat ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä, edistävät ihosolujen uusiutumista ja kosteuttavat ihoa. 

NeoStratalla on erivahvuisia kuorintoja, joista valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukainen hoito. Hoidon aikana ihon pintakerrokselle levitetään korkealaatuista glykolihappoa. Sen annetaan vaikuttaa ihotyypistä riippuen muutamia minuutteja, jonka jälkeen se neutralisoidaan ja iholle laitetaan viilentävä ja rauhoittava naamio. Ihosta tulee raikas, kosteutettu ja sävyltään tasainen.  NeoStratan hoitotuotteiden taustalla on yli 40 vuoden tieteellinen tutkimustyö hedelmähappojen vaikutuksesta ihoon.   NeoStratan erikoiskuorinta ylläpitää ihon terveyttä ja ehkäisee ongelmia.

NeoStratan kuorintahoito stimuloi solujen uudistumista, parantaa ihon laatua ja raikastaa ihoa. Se tekee ihosta sileämmän, terveemmän ja kiinteämmän. Iho saa runsaasti kosteutta ja pigmentaatio on tasaisempi.

NeoStratan ammattitasoinen kuorintakäsittely:

  • vähemmän pintajuonteita ja ryppyjä
  • sileämpi ihon rakenne
  • epätasaisen pigmentaation tasoittuminen
  • antaa iholle uutta hehkua
  • vahvistaa ihoa

Kaikki ihot hyötyvät ammattimaisesta kuorinnasta hoitolassa.  Ihosi on raikas ja uudistunut.   Anna kauneutesi tulla esiin!

 

www.neostrata.fi